Nyheter

2024 

16 mars
Wild Spring's Mad Determination, Idun, och matte Ulrika har fått ytterligare ett diplom i NW1. Stort grattis, vad ni är häftiga och imponerar! 

28 januari
Tredje gången gillt! Wild Spring's Mad Determination, Idun, och matte Ulrika har idag fått diplom i NW1. Vilken perfekt födelsedagspresent till dig Ulrika! Stort grattis, och bra jobbat! 

2023





17 september
Gemensamt MH för vår första kull anordnades. 7 av 8 hundar närvarade. Resultat för varje enskild hund samt kullstatistik finns att se på SKK Avelsdata. Stort tack till er allihopa! 







25 augusti
Wild Spring's Mad Determination, Idun, och Ulrika har genomfört ett godkänt doftprov. Grattis! 



22 juli
Wild Spring's Troublesome Choice, Fjodor, och Ebba har fått 96 poäng på sin tredje rallylydnadstävling och därmed fått titeln RLD N. Grattis! 

15 juli
Wild Spring's Troublesome Choice, Fjodor, och Ebba har tävlat i rallylydnad och fick 87 poäng. Bra jobbat! 

 15 juni

Wild Spring's Troublesome Choice, Fjodor, och Ebba har deltagit på rallylydnadstävling för första gången, och kammar hem en full pott, 100 poäng. Stort grattis!  


27 maj
Wild Spring's Tough Alternative, Zingo, och matte Sara har idag varit på utställning. Ett VG med fin kritik blev det, superbra jobbat! 

20 maj
Jag ställde ut Vilda på Hundfesten i Kalmar med Excellent och CK som resultat. Två av hennes valpar ställdes också ut på samma utställning men i juniorklass. Wild Spring's Fierce Option, Flippa, ställdes ut av Christer med VG som resultat. Hon fick även lovord för fint temperament vilket var kul! Wild Spring's Savage Promise, Wille, kom 2a med ett Excellent. Riktigt roligt att ni ville följa med och träffas på utställningen! 

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång